Jason Derulo nedavno je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira mokar te samo u crnim boksericama, a na njoj je pokazao baš sve.

Galerija


Krajem studenog, glazbenik Jason Derulo podignuo je temperature u tom hladnom, zimskom mjesecu.

Vezani članci Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije Jason Derulo (Foto: Instagram) Mokar i samo u crnim boksericama pokazao baš sve i izazvao pravu histeriju među obožavateljicama

To je učinio na Instagramu na kojem je objavio fotografiju s Balija na kojoj pozira mokar, samo u crnim boksericama na kojima se vrlo očito ocrtavala sva raskoš koju nosi u njima.

Iako mu golotinja nije strana, jer ipak ima jedno od najboljih tijela u glazbenoj industriji, tom je fotografijom nadmašio sam sebe.

"Dobro jutro", kratko je napisao, a kada ga je jedna obožavateljica upitala što to ima u boksericama, kratko joj je odgovorio "anakondu". "Nemojte lagati, jeste li zumirali?" upitao je milijunske obožavatelje te pokazao kako nije nimalo skroman kada je u pitanju njegova muškost.

No, nekoliko dana kasnije, dogodilo se ono što su mnogi očekivali - Instagram je izbrisao spornu fotografiju, no Jason je i taj potez komentirao u svom stilu.

"Ne razumijem. Imam donje rublje. Ne mogu si pomoći što mi je toliko velik", komentirao je, dok su se mnogi njegovi obožavatelji složili s tim kako je ovo "spolna diskriminacija".

Još uvijek je nepoznato tko uživa u njegovim čarima, a posljednja ljepotica s kojom je bio u vezi bila je njegova prateća plesačica Ragon Miller.

Ipak, par nije viđen zajedno od rujna 2018. godine, a otad je glazbenik viđan u noćnim provodima s različitim ženama, pa se čini kako trenutno uživa u slobodi. 

Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor