Prevulgarna je!

Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"

Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Jason Derulo (Foto: PR) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Ragon Miller (Foto: Instagram) Galerija

Jason Derulo nedavno je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira mokar te samo u crnim boksericama, a na njoj je pokazao baš sve.

Krajem studenog, glazbenik Jason Derulo podignuo je temperature u tom hladnom, zimskom mjesecu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

To je učinio na Instagramu na kojem je objavio fotografiju s Balija na kojoj pozira mokar, samo u crnim boksericama na kojima se vrlo očito ocrtavala sva raskoš koju nosi u njima.

Iako mu golotinja nije strana, jer ipak ima jedno od najboljih tijela u glazbenoj industriji, tom je fotografijom nadmašio sam sebe.

"Dobro jutro", kratko je napisao, a kada ga je jedna obožavateljica upitala što to ima u boksericama, kratko joj je odgovorio "anakondu". "Nemojte lagati, jeste li zumirali?" upitao je milijunske obožavatelje te pokazao kako nije nimalo skroman kada je u pitanju njegova muškost.

No, nekoliko dana kasnije, dogodilo se ono što su mnogi očekivali - Instagram je izbrisao spornu fotografiju, no Jason je i taj potez komentirao u svom stilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

"Ne razumijem. Imam donje rublje. Ne mogu si pomoći što mi je toliko velik", komentirao je, dok su se mnogi njegovi obožavatelji složili s tim kako je ovo "spolna diskriminacija".

Još uvijek je nepoznato tko uživa u njegovim čarima, a posljednja ljepotica s kojom je bio u vezi bila je njegova prateća plesačica Ragon Miller.

Ipak, par nije viđen zajedno od rujna 2018. godine, a otad je glazbenik viđan u noćnim provodima s različitim ženama, pa se čini kako trenutno uživa u slobodi. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) +8 Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Celebrity Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene