Svjestan je veličine

Mokar i samo u crnim boksericama pokazao baš sve i izazvao pravu histeriju među obožavateljicama

Ragon Miller (Foto: Instagram) Ragon Miller (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ragon Miller (Foto: Instagram) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Galerija

Jason Derulo ne voli previše odjeće, no fotografijom s Balija nadmašio je sam sebe.

Glazbenik Jason Derulo poznat je po tome što ne voli previše odjeće na sebi.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Skupa su tulumarili! Knoll se poslije Jamieja Foxxa našla u društvu još jedne svjetske face, no ovaj put riječ je slavnom glazbeniku!

To je potpuno razumljivo s obzirom na to da ima jedno od najboljih tijela u zabavnoj industriji, a u njemu su uživale i Hrvatice kada je u listopadu 2018. godine nastupao u Zagrebu.

Međutim, posljednjom fotografijom na Instagramu Derulo je nadmašio samog sebe. Naime, pjevač je pozirao na Baliju mokar te samo u crnim boksericama, a pritom je pokazao baš sve i izazvao histeriju.

"Dobro jutro", kratko je napisao, a kada ga je jedna obožavateljica upitala što to ima u boksericama, kratko joj je odgovorio "anakondu".

"Nemojte lagati, jeste li zumirali?" upitao je milijunske obožavatelje te pokazao kako nije nimalo skroman kada je u pitanju njegova muškost.

Ipak, ne zna se tko u tome uživa. Posljednja žena s kojom ga se povezivalo jest njegova bivša prateća plesačica, zanosna Ragon Miller. Par nikada nije potvrdio vezu, no plesačica je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s Jasonom na svom profilu na Instagramu.

Posljednja takva fotografija datira iz rujna 2018. godine te se posljednjih mjeseci Jason pojavljivao u društvu još nekih ljepotica koje su zasigurno sretne i zadovoljne žene. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene