Jason Derulo ne voli previše odjeće, no fotografijom s Balija nadmašio je sam sebe.

Galerija


Glazbenik Jason Derulo poznat je po tome što ne voli previše odjeće na sebi.

Vezani članci Ivana Knoll (Foto: Instagram) Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!" Ivana Knoll (Foto: Instagram) Džungla Balija probudila je Amazonku: Mikro badići jedva su ukrotili obline naše poznate dame

To je potpuno razumljivo s obzirom na to da ima jedno od najboljih tijela u zabavnoj industriji, a u njemu su uživale i Hrvatice kada je u listopadu 2018. godine nastupao u Zagrebu.

Međutim, posljednjom fotografijom na Instagramu Derulo je nadmašio samog sebe. Naime, pjevač je pozirao na Baliju mokar te samo u crnim boksericama, a pritom je pokazao baš sve i izazvao histeriju.

"Dobro jutro", kratko je napisao, a kada ga je jedna obožavateljica upitala što to ima u boksericama, kratko joj je odgovorio "anakondu".

"Nemojte lagati, jeste li zumirali?" upitao je milijunske obožavatelje te pokazao kako nije nimalo skroman kada je u pitanju njegova muškost.

Ipak, ne zna se tko u tome uživa. Posljednja žena s kojom ga se povezivalo jest njegova bivša prateća plesačica, zanosna Ragon Miller. Par nikada nije potvrdio vezu, no plesačica je podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s Jasonom na svom profilu na Instagramu.

Posljednja takva fotografija datira iz rujna 2018. godine te se posljednjih mjeseci Jason pojavljivao u društvu još nekih ljepotica koje su zasigurno sretne i zadovoljne žene. 

Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"