Ovo nije prvi put da je glumac i voditelj Janko Popović Volarić pozirao s Petrom Švađumović, no sada je službeno.

Galerija


Na prvi dan 2020. godine Janko Popović Volarić objavio je prvu fotografiju s atraktivnom brinetom.

Vezani članci Ekipa serije Dar Mar Evo što se dogodi kada prijatelji zamole Sobina da ih snimi za Instagram, neki su zanijemili, a neke je nasmijao do suza Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Jedan od najpoželjnijih Hrvata priznao da je jako zaljubljen, no sretnicu skriva

"Sretna nova", poručio je tada glumac i voditelj svojim obožavateljima, a brzo se saznalo kako se misteriozna djevojka zove Petra Švađumović te da se bavi fitnesom.

Upravo je s njom Janko pozirao nakon što se popeo na 569 metara visok vrh Obzova na otoku Krku.

"Silna hrabrost i odricanje, duga borba i uspon neslućenih razmjera ipak je rezultirao uspjehom ekstremno organizirane i skladne ekspedicije. Osvojen je najviši vrh otoka Krka (569 m). Pozdrav visoko ispod oblaka!" poručio je pored fotografija koje je objavio.

Janko Popović Volarić san je mnogih Hrvatica, a neki ga smatraju i jednim od najpoželjnijih domaćih frajera. U prošlosti je ljubio neke slavne dame, poput Jelene Veljače, s kojom je tri godine bio i u braku, a nakon tog ljubavnog brodoloma utjehu je pronašao u Tijani Pečenčić, beogradskoj glumici.

Iako ni ta veza nije preživjela jer su ih u konačnici razdvojili daljina i pretrpani rasporedi, Janko nije dugo žalovao, već se upustio u romansu s Mateom Dominković, novinarkom koja mu je osvojila srce na nekoliko mjeseci.

Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij