Janko Popović Volarić često zna podijeliti fotografije iz mlađih dana na Instagramu.

Galerija


Glumac i voditelj Janko Popović Volarić bio je frajer od malih nogu.

Vezani članci Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti Janko Popović Volarić - 1 Domaći miljenik žena rijetko pozira s misterioznom brinetom, a sada je nasmijao preslatkom objavom

To je dokazao još jednom throwback fotografijom na svom profilu na kojoj kao mali dječak pozira kao Humphrey Bogart.

"Mislim da je ovo bio moj prvi glumački kostim. Wannabe Bogart", napisao je uz fotografiju koja je oduševila tisuće njegovih obožavatelja.

Janko je i danas jedan od najpoželjnijih domaćih frajera i neženja, no nažalost brojnih žena, njegovo je srce osvojila Petra Švađumović koju više ne skriva od znatiželjne javnosti.

Podsjetimo, prvu fotografiju s atraktivnim brinetom i ljubiteljicom fitnessa glumac je objavio na prvi dan 2020. godine, a zatim i neki dan kada je s njom osvojio najviši vrh otoka Krka - Vrh Obzova.

U prošlosti je Janko ljubio neke slavne dame, poput Jelene Veljače, s kojom je tri godine bio i u braku, a nakon tog ljubavnog brodoloma utjehu je pronašao u Tijani Pečenčić, beogradskoj glumici.

Iako ni ta veza nije preživjela jer su ih u konačnici razdvojili daljina i pretrpani rasporedi, Janko nije dugo žalovao, već se upustio u romansu s Mateom Dominković, novinarkom koja mu je osvojila srce na nekoliko mjeseci.

Bivša supruga Igora Štimca godinama je trpjela njegove prevare, a sreću je pronašla s markantnim košarkašem