Janica Kostelić i Nika Fleiss jako su se promijenile tijekom godina te danas imaju drugačije frizure, a transformirale su se i fizički.

Galerija


Malo tko se nije fizički promijenio tijekom godine, bilo to nabolje ili nagore, a zanimljivo je gledati stare fotografije poznatih Hrvata. 

Vezani članci Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Hana Huljić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Huljić otvoreno o obitelji i glazbi: ''Nismo mi neka bahata familija, ne volimo partije, ne volimo prijeme'' Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Hana Huljić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Lijepe kći i supruga Tončija Huljića plijenile pažnju u dugim haljinama, Vjekoslava je imala i popriličan prorez

Među tim su slikama i one iz lipnja 2005. koje su nastale zbog trećeg teniskog spektakla Senior Tour u Novom Vinodolskom. Naime, prije turnira Croatian Classic priređena je gala večera i na njoj su bili mnogi poznati Hrvati. 

Među njima su se zatekle bivše skijašice Janica Kostelić, Nika Fleis i Ana Jelušić. Također, bio je prisutan sada već umirovljeni tenisač Goran Ivanišević s tadašnjom suprugom Tatjanom Dragović. Na večeri su se pojavili i Tonči i Vjekoslava Huljić. 

Inače, po fotografijama se vidi da su se najviše promijenile Janica Kostelić i Nika Fleiss. Obje danas imaju drugačije frizure i Nikina kosa je kratka. Usto, dosta su se transformirale i fizički. 

Zabrinjavajuće fotografije: Posrnuli glumac natukao višak kila, djeluje izgubljeno i jako, jako umorno