Maja Šuput tijekom godina mijenjala je frizure, no njezina vitka figura ostala je nepromijenjena.

Galerija


Maja Šuput (40) nekada je pjevala u grupi Joy i karijeru je započela albumom "Enjoy", a otada se njezin glazbeni izričaj i izgled promijenio. 

Vezani članci Nives Celzijus i Marko Grubnić Grubnić se raspisao o rastancima: ''Nikad se ne opraštam od nikoga, ali volim staviti točku na i'' Maja Šuput Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Pjevačica je posljednjih godina prepoznatljiva po plavoj boji kose čiju dužinu stalno izmjenjuje. No nekada je bila dugokosa brineta s tek pokojim pramenom.

Majina vitka figura nije se mijenjala, što dokazuju njezine fotografije iz 2005. kada je pozirala u crnom bikiniju. Naravno, kao i kod većine ljudi, i modni stil pjevačice tijekom godina se promijenio. Inače, Šuput se nedavno pohvalila da je snimila novu pjesmu, čime je razveselila obožavatelje. 

"Napokon. S najvećim veseljem konačno objavljujem da sam snimila novu pjesmu. Ovo je najljepša pjesma koju sam snimila i toliko sam zaljubljena u nju da ne mogu dočekati da ju čujete. Bit će to jedno lijepo iznenađenje. A tek spot... Uglavnom, konačno sam imala vremena napraviti ono što sam dugo htjela... Stiže uskoro", napisala je Maja na Instagramu.

90-ih je bio tiha patnja mnogih dama, a pogledajte kako izgleda danas kada se približio pedesetoj