U novčanim problemima

Poslovni krah Nike Fleiss: Duguje više od 690.000 kuna! Blokiran joj je račun

Nika Fleiss (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Nika Fleiss (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Nika Fleiss (FOTO: Nina Djurdjevic/PIXSELL) Galerija

Bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss našla se u poslovnim problemima, njena propala tvrtka nalazi se pred brisanjem iz sudskog registra.

Trgovački sud u Zagrebu donio je rješenje kojim se istovremeno otvara i zaključuje stečaj nad Ski Studio Fleiss d.o.o., tvrtkom proslavljene hrvatske skijašice Nike Fleiss i njezinog oca Rena pa će se nakon pravomoćnosti rješenja ta tvrtka s više od 690.000 kuna nepodmirenih obveza brisati iz sudskog registra.

Pogledaj i ovo Nika Fleiss (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) ovakvu je još nismo vidjeli! Naša bivša skijašica osvanula u neočekivanom izdanju, a uz originalne fotografije stavila je i prigodan opis: ''Ja kao superjunakinja''

Sudska odluka uslijedila je nakon prijedloga Financijske agencije iz veljače ove godine u kojem se tražilo pokretanje stečaja zbog neizvršenih osnova za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana i ukupnom iznosu od nešto više od 14.000 kuna.

No, prema u petak objavljenom sudskom rješenju, iz sustava e-Blokade proizlazi da je ukupan nenaplaćeni iznos obveza obiteljske tvrtke Fleissovih na dan 24. kolovoza 2018., a po svim neizvršenim osnovama za plaćanje na računu dužnika čak 690.825 kuna. Ističe se i da početak blokade računa te tvrtke traje od kraja rujna prošle godine.

Prema podacima navedenima u prijedlogu Fine, Ski Studio Fleiss ima jednog zaposlenog, otvorene račune i oročen novac u dvije komercijalne banke, a osim toga Fina ne raspolaže drugim podacima o imovini tog dužnika.

Nika Fleiss (FOTO: Nina Djurdjevic/PIXSELL) Nika Fleiss (FOTO: Nina Djurdjevic/PIXSELL)

Ski Studio Fleiss tvrka je osnovana u siječnju 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a kao direktori navode se Reno i Nika Fleiss. Kao predmet poslovanja te tvrtke, registrirane kao društvo s ograničenom odgovornošću za građenje, usluge i trgovinu, ističe se projektiranje i uklanjanje građevina, promidžba, turističke usluge, sportska rekreacija i poduka iz skijanja.

Prema posljednje predanim podacima o poslovanju, Ski Studio Fleiss je 2016. imao nešto više od 360.000 kuna prihoda i krajem te godine ostvario je dobit od gotovo 35.000 kuna.

Nika Fleiss u svojoj je skijaškoj karijeri prvi puta nastupila u Svjetskom skijaškom kupu 2002. a iste je godine kao hrvatska reprezentativka na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju osvojila dvanaesto mjesto u slalomu. Nastupila je i na Olimpijskim igrama u Torinu 2006. a napustila je hrvatsku A reprezentaciju u travnju 2010.

Njezin otac Reno poznati je skijaški stručnjak koji je, između ostaloga, i višegodišnji voditelj natjecanja zagrebačke Snježne kraljice. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene