Jane Seymour trenutačno radi na tri projekta, a dok se u jednoj seriji na malim ekranima pridružila Joan Collins, u filmu će se pojaviti s kolegom iz kultne serije "Dr. Quinn, žena vrač".

Galerija Jane Seymour Jane Seymour Jane Seymour +17 Jane Seymour

Britansko-američka glumica Jane Seymour je tiha patnja muškarcima diljem svijeta još otkako se pojavila kao glavna junakinja serije "Dr. Quinn, žena vrač", a svojim izgledom obara s nogu i u 70. godini. Slavna glumica američkim je medijima ispričala nedavno kako radi punom parom unatoč panedmiji koronavirusa.

"Potpuno je sve ludo. Moji agenti su mi u jednom trenutku rekli da sam im jedina klijentica koja aktivno radi u ovo ludo vrijeme. Trenutačno radim istodobno na tri projekta", ispričala je nedavno Seymour za Page Six. Između ostalog snima i seriju s Joan Collins i Denise Richards, a nije se bunila dok su je fotografi snimali na predstavljanju serije "Sjaj i tama u Madridu".

Pojavila se u uskoj crvenoj haljini te je pokazala svoju zamamnu figuru dok su pohvale na njezin račun pljuštale sa svih strana.

Brojni njezini fanovi oduševili su se i što će ponovno Jane gledati skupa s njezinim kolegom iz serije "Dr. Quinn, žena vrač" u filmu "Friendsgiving". Radi se o glumcu Joeu Landu, s kojim Jane ima burnu prošlost.

Danas su bliski prijatelji, no nekoć davno nisu se mogli podnijeti. Na početku snimanja serije "Dr. Quinn, žena vrač" viđali su se jedno vrijeme, no kada su prekinuli bilo im je teško biti skupa na setu. Nisu ni razgovarali dok nisu bili pred kamerama, a pomirili su se tek nakon što je serija završila.

"Vrijeme dok smo bili posvađani je potpuno bezveze. Ja sam se ispričala milijun puta, a i on je učinio isto. Zbog njega sam prolila mnogo suza, ali da nismo imali takvu kemiju, možda bi nam životi drugačije izgledali", prisjetila se Jane.

  Mlada televizijska voditeljica preminula sa samo 32 godine: "Nećemo zaboraviti tebe ni tvoje nasmijano lice" Dilay Kemer - 6 Dilay Kemer - 4 Dilay Kemer - 3 +5 Dilay Kemer - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju