Jane Seymour u 70. godini može se pohvaliti besprijekornom figurom i mladolikim izgledom.

Galerija


Američku glumicu Jane Seymour i danas mnogi pamte te je oslovljavaju nadimkom "žena vrač" zahvaljujući istoimenoj seriji iz 90-ih koja ju je proslavila, a ona danas sa svojih 69 godina obara s nogu top-figurom.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon 20 godina braka: Varao ju pa ga izbacila iz kuće i traži razvod! Slika nije dostupna U uskoj ružičastoj haljini i bez imalo šminke... a 62 su joj godine!

Jane se linijom pohvalila na društvenim mrežama objavivši fotografiju u sportskom kompletu u kojem jedo izražaja došla njezina vitkost, ali i mladoliko lice na kojem je imala jako malo šminke.

Glumica vježba dva puta tjedno, a omiljene vježbe su joj pilates i vježbanje s utezima.

"Primjećujem ogromnu razliku otkako sam to počela raditi. Svaka vježba je naporna i od umora mi se trese cijelo tijelo. Dajem sve od sebe, ali ne pokušavam biti mlađa nego što jesam. Samo se trudim biti što bolja u svojim godinama", izjavila je Jane u intervjuu za Closer Weekly ranije ove godine.

Jane je majka danas četvero odrasle djece, 38-godišnje Kate, 35-godišnjeg Seana te 24-godišnjih blizanaca Johna i Kristophera, koje je dobila u propalim brakovima s Jamesom Keachom i Davidom Flynnom.

Nekad je krasio omot najdraže čokolade, a danas mu fale Beograd i miris turske kave: "Jednostavno, to je dio moje krvi"