Otkrila svoju tajnu

Sjećate se Dr. Quinn, žene vrača? U 70. godini obara s nogu svojim vitkim tijelom i mladolikim izgledom

Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Getty Images) +0 Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Galerija

Jane Seymour u 70. godini može se pohvaliti besprijekornom figurom i mladolikim izgledom.

Američku glumicu Jane Seymour i danas mnogi pamte te je oslovljavaju nadimkom "žena vrač" zahvaljujući istoimenoj seriji iz 90-ih koja ju je proslavila, a ona danas sa svojih 69 godina obara s nogu top-figurom.

Pogledaj i ovo showbuzz Tiha patnja mnogih Sjećate se Žene vrač? U osmom desetljeću izaziva zavist mlađih kolegica, a jednu stvar ne želi nikako priznati!

Jane se linijom pohvalila na društvenim mrežama objavivši fotografiju u sportskom kompletu u kojem jedo izražaja došla njezina vitkost, ali i mladoliko lice na kojem je imala jako malo šminke.

Glumica vježba dva puta tjedno, a omiljene vježbe su joj pilates i vježbanje s utezima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

"Primjećujem ogromnu razliku otkako sam to počela raditi. Svaka vježba je naporna i od umora mi se trese cijelo tijelo. Dajem sve od sebe, ali ne pokušavam biti mlađa nego što jesam. Samo se trudim biti što bolja u svojim godinama", izjavila je Jane u intervjuu za Closer Weekly ranije ove godine.

Jane je majka danas četvero odrasle djece, 38-godišnje Kate, 35-godišnjeg Seana te 24-godišnjih blizanaca Johna i Kristophera, koje je dobila u propalim brakovima s Jamesom Keachom i Davidom Flynnom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene