ljepota ne blijedi

"Žena vrač" je mnogima bila tiha patnja, a da je još jedna od najljepših pokazala je i kada se sa 67 fotkala za Playboy

Jane Seymour (Foto: Instagram) Jane Seymour (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour (Foto: Instagram) +0 Jane Seymour (Foto: Instagram) Galerija

Jane Seymour pamtimo najviše po seriji "Dr. Quinn, žena vrač", a i 22 godine nakon završetka snimanja glumica je jedna od najljepših među kolegicama.

Posljednja epizoda popularne serije "Dr. Quinn, žena vrač" snimljena je prije 22 godine, a još i danas glumci izazivaju veliki interes javnosti. Prije nekoliko dana ponovno su se okupili i to virtualno preko Zooma te su se osvrnuli na vrijeme dok su snimali seriju.

Glavna zvijezda serije je Jane Seymour, britansko-američka glumica koja se tijekom duge karijere pojavila i u nekoliko slavnih filmova, poput onoga o Jamesu Bondu iz 1973. godine, "Live and Let Die".

Seymour putem društvenih mreža često fanove obavještava o detaljima iz svoga života, a mnogi od njih slažu se da u 70. godini izgleda bolje nego ikada.

Glumica se udavala i rastavljala čak četiri puta, a ima četvero djece. Za Michaela Attenborougha udala se 1971. godine, a uslijedio je brak s njegovim prijateljem Geoffreyjem Planerom, za kojeg se udala 1977. S Davidom Flynnom pred oltar je stala 1981. godine i s njim je u praku dobila dvoje djece, Katherine i Seana. Rastali su se 1992., a godinu kasnije lijepa se glumica vjenčala za Jamesa Keacha. Zajedno su dobili blizance, Johna i Kristophera. U travnju 2013. godine par je objavio da se rastaje.

Jane je tri puta pozirala za Playboy, a prije dvije godine je sa 67 godina postala najstarija žena fotografirana za naslovnicu popularnog časopisa. U intervjuu za Playboy otkrila je onda kako je početkom 70-ih godina kratko odustala od glumačke karijere jer ju je seksualno uznemiravao producent čije ime nije otkrila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Novopečeni glumački par vrućim poljupcima u bazenu potvrdio vezu, ne odvajaju se jedan od drugoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene