Jamie Lee Curtis bila je jedna od zvijezda ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, za koju je odabrala odvažno izdanje.

Galerija


Legendarna američka glumica 62-godišnja Jamie Lee Curtis bila je jedna od rijetkih zvijezda koja se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa, koja je održana u nešto drugačijem izdanju zbog pandemije koronavirusa, a pritom se stvarno pobrinula da to bude za pamćenje.

Vezani članci Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Legendarna glumica u 62. odbacila sve mjere opreza pa iznenadila potezom tijekom šetnje Kirk Douglas Zvijezde se opraštaju od glumačke legende: ''Posljednji veliki div filmskih heroja predao se beskrajnoj slavi''

Naime, ovogodišnja ceremonija dodjele prestižnih glumačkih nagrada odvijala se u Rainbow Roomu u New Yorku te u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu, a jedna od prezenterica bila i Jamie, koja je na pozornicu izašla u glamuroznoj žutoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a bujni dekolte našao se u prvom planu. O njezinu odvažnom stajlingu ne prestaje se pričati jer bilo je to i jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja u javnosti nakon dugo vremena.

Jamie je prije nekoliko tjedana na Instagramu podijelila sretnu vijest sa svojim pratiteljima. Otkrila im je da već 22 godine nije okusila ni kap alkohola, nakon što je u prošlosti vodila tešku borbu s ovisnošću o alkoholu, ali i teškim drogama.

"Uz Božju milost i potporu mnogih ljudi koji su i sami prolazili kroz slična iskustva i nekoliko trijeznih anđela uspjela sam ostati trijezna 22 godine", otkrila je glumica.

Glumačka je zvijezda nedavno progovorila o životu sa slavnim ocem Tonyjem Curtisom, koji je, između ostalog, glumio u filmu "Neki to vole vruće" iz 1959. godine s Marilyn Monroe. Priznala je da je uzimala kokain i poigravala se drugim opijatima zajedno s ocem prije nego što je postala čista. On je preminuo 2010. godine u dobi od 85 godina od posljedica srčanog zastoja.

"Znala sam da tata ima problema jer sam ih i ja imala i dijelili smo zajedno drogu. Bio je to period kada sam bila njegovo jedino dijete koje je razgovaralo s njim. Imala sam šestero braće, sada ih imam pet. Moj brat Nicholas umro je od posljedica predoziranja heroinom kada je imao 21 godinu. Ali dijelila sam drogu s ocem. Uzela sam kokain i to je bio jedini put da sam to učinila, i to sam učinila s njim. On se otrijeznio na jedno kratko vrijeme i bio je vrlo aktivan u oporavku, oko tri godine. No to nije potrajalo dugo", otkrila je Jamie, iza koje je velika borba.

"Samu sebe nazivam ovisnicom. Referiram se tako da mogu to demistificirati", objasnila je Jamie.

Njezini će ju obožavatelji uskoro ponovno moći gledati u ulozi Laurie Strode u filmu "Halloween Kills", čija je premijera zakazana za 15. listopada, a nedavno je potpisala ugovor i za ulogu Tannis u filmu "Borderlands".

Proslavila se ulogama u filmovima "Halloween", "Riba zvana Wanda", "Kolo sreće", "Istinite laži", "Savršen par", a njezine su joj uloge donijele titulu seks-bombe. 

Badić koji nosi na prvu djeluje obično i pristojno, ali kad je okrenula leđa, ispalo je da to baš i nije tako!

Pokušala daskati pa priredila pravi show, pogled s nje nije mogao skinuti ni njezin 31 godinu stariji, poznati suprug!