Jamie Lee Curtis šeta bez obuće po Los Angelesu u kojem je prema izvještajima vlasti koronavirusom zaraženo oko 17.500 ljudi, a umrlo ih je 797.

Galerija


Legendarna glumica Jamie Lee Curtis (61) ne plaši se koronvirusa, iako spada u rizičnu skupinu ljudi s obzirom na svoje godine.

Vezani članci Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Oko izgleda ove glumice mišljenja su podijeljena, ali scene u kojima ona izvodi striptiz zapalile su svijet Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Ima 60 godina, no to ju nije spriječilo da na dodjelu nagrada stigne u prozirnom topiću

Jamie, koja je najpoznatija po hororu "Noć vještica", prošetala je u srijedu bosih nogu po pločniku u Los Angelesu. Bez zaštitne maske na licu ili rukavica glumica je šetala u crnoj odjeći s ručnikom na ramenu, a u ušima je imala bežične slušalice. Usto, mobitel je nosila na uzici. 

Jamie je tako odbacila sve mjere opreza, iako je samo u Los Angelesu zabilježeno oko 17.500 zaraženih koronavirusom i 797 mrtvih. Vlasti u tom američkom gradu produžile naredbu da se ostane kod kuće do 15. svibnja. Slike možete pogledati ovdje

Inače, glumica je u izolaciji u svom domu u Los Angelesu s mužem, scenaristom Christopherom Guestom (72). Par je u braku 36 godina, a skupa su posvojili kćer Annie (34) i sina Thomasa (24). 

Utrenirano tijelo pokazala je u mini bikiniju pored 15 godina starijeg dečka, vježbanje se isplatilo!