Jamie Foxx skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo.

Galerija


Holivudski glumac Jamie Foxx pokazao je svijetu da je u savršenoj formi te da mu ni cjelonoćno partijanje ne remeti dnevnu rutinu fizičke aktivnosti i vježbanja. 

Vezani članci Blaženka Divjak Ministrica Divjak o putovanju ravnatelja srednjih škola u New York: "Ako je točno što se piše, to je nedopustivo!" Spašavanje migranata, ilustracija (Foto: PAVEL VITKO / sea-eye.org / AFP) Na snimanju filma migrante, među kojima i djecu, tretirali kao "prljavce" i "idiote": "Život im je bio u opasnosti"

Naime, iako je cijelu noć proveo u izlasku s djevojkom, također glumicom Katie Holmes u New Yorku, Jaime je već rano ujutro viđen na setu svog novog filma "Power", na čijem snimanju trenutačno radi.

Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

50-godišnji glumac čak je odradio nekoliko sklekova, nakon čega je pokazao impresivni torzo skinuvši se do pasa.

Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjećamo, iako se šuškalo kako od njihova vjenčanja neće biti ništa i kako Jamie tulumari s drugim ženama, čini se da su on i Katie prebrodili probleme u vezi te i dalje uživaju u svojoj ljubavi. 

Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jamie je prošle godine posjetio Hrvatsku, točnije Dubrovnik, gdje je doživio rasističko vrijeđanje, no priznao je da ga komentari nisu previše uzrujali, a hrvatske su ga ljepote oduševile.