Jamie Foxx skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo.

Galerija


Holivudski glumac Jamie Foxx pokazao je svijetu da je u savršenoj formi te da mu ni cjelonoćno partijanje ne remeti dnevnu rutinu fizičke aktivnosti i vježbanja. 

Vezani članci Meg Ryan (Foto: Screenshot) Redatelj se raspričao o kultnoj sceni lažnog orgazma: ''Meg je bila nervozna, ali je na kraju uspjela'' Sandra Bullock i Keanu Reeves (Foto: Getty Images) Otkrila tajnu iz prošlosti: ''Jedva sam dovršila snimanje filma jer sam bila malo zaljubljena u njega''

Naime, iako je cijelu noć proveo u izlasku s djevojkom, također glumicom Katie Holmes u New Yorku, Jaime je već rano ujutro viđen na setu svog novog filma "Power", na čijem snimanju trenutačno radi.

Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Jamie Foxx (Foto: Profimedia)

50-godišnji glumac čak je odradio nekoliko sklekova, nakon čega je pokazao impresivni torzo skinuvši se do pasa.

Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Jamie Foxx (Foto: Profimedia)

Podsjećamo, iako se šuškalo kako od njihova vjenčanja neće biti ništa i kako Jamie tulumari s drugim ženama, čini se da su on i Katie prebrodili probleme u vezi te i dalje uživaju u svojoj ljubavi. 

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia)

Jamie je prošle godine posjetio Hrvatsku, točnije Dubrovnik, gdje je doživio rasističko vrijeđanje, no priznao je da ga komentari nisu previše uzrujali, a hrvatske su ga ljepote oduševile.