Katie Holmes i Jamie Foxx ove su se godine prvi puta pojavili zajedno u javnosti i planirali su zajedno provesti život, no čini se kako nisu uspjeli održati svoju ljubav.

Galerija


Još jedan holivudski ljubavni prekid je u tijeku. Slavni glumački par Katie Holmes i Jamie Foxx prekinuli su svoju dugogodišnju vezu, a razlog prekida navodno se krije u preljubu.

Vezani članci Katie Holmes (Foto: Profimedia) U ovakvom je izdanju nismo navikli vidjeti: Holivudska zvijezda pokazala više nego je trebala Katie Holmes (Foto: Profimedia) Gledaj i plači! Glumica seksi prorezom na suknji pokazala bivšem što je izgubio

Vezu je prekinula Katie jer mu, nakon što je nedavno saznala da ju je Jamie prevario, jednostavno nije više mogla vjerovati. “Katie više jednostavno nije mogla tako.“, otkrio je blizak izvor za Mirror online.

 

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

Katie i Jamie svoju su vezu dugo sakrivali, čak od 2013. godine, a prvi su se puta u javnosti pojavili na ovogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada. Prema navodima bliskog izvora Katie se osjećala poniženo nakon objave veze, jer je Jamie unatoč tome inzistirao da vezu održavaju tajnom.

 

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Katie Holmes (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Nakon što su svima obznanili da su zajedno, očekivalo se i skoro vjenčanje, koje su Katie i Jamie bili planirali ali čini se da od njihovog “velikog dana“ ipak neće biti ništa. 

 

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia)
Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images