Uživanje

"Ovo je ludilo!": Rasistički komentari Foxxa nisu nimalo uzrujali

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jamie Foxx opet je danas dao sjajnu reklamu Dubrovniku. Snimio je prekrasan video, a imao je tom prigodom samo riječi hvale.

Ništa Jamieju Foxxu ne može dan pokvarit'. I nakon incidenta s rasističkim komentarima, Foxx se sinoć pojavio u luksuznom restoranu u kojem se sve dogodilo, i uživao u finoj hrani. Osoblje je promptno reagiralo, pa im Foxx nije ništa zamjerio, nego je nastavio uživati u delicijama.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Budan je, ali... Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

A ne oduševljava ga samo hrana. Objavio je Foxx tako video iz prekrasne vile u kojoj je odsjeo. "Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Vidio sam svega u životu, ali ovo me ostavio bez daha. Nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti. Dali su mi i dvorac", poručio je svijetu oduševljeni Foxx, snimajući predivan prizor ispred sebe.

Dobro je vidjeti da incident pojedinaca nije uništio dojam poznatom glumcu, koji, čini se, punim plućima uživa u Dubrovniku.

 

#Terrellboy #croatia #backonmyfunnyshit #thankful #blackman #shining

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene