Slavni pjevač Marc Anthony ostao je bez 47 milijuna kuna vrijedne jahte.

Galerija


Marc Anthony, poznati pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, pretrpio je teški udarac po džepu. Naime, izgorjela mu je 47 milijuna kuna vrijedna jahta koja se zapalila dok je bila vezana u marini u Miamiju. 

Vezani članci Vatra Najava desetog albuma i posveta djetinjstvu: Naš popularni bend objavio novi singl i spot Raffaella Modugno Zanosna Talijanka i osvajačica slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija

Jahta je bila iznimno luksuzna te je bila dugačka čak 36 metara. Vijest je potvrdila njegova glasnogovornica Blana Lassalle, a obavijestila je javnost i kako pjevač i njegova obitelj u trenutku izbijanja vatrene buktinje nisu bili na brodu. 

Požar se dogodio oko 19 sati po lokalnom vremenu u srijedu, a za gašenje broda bilo je potrebno čak 40 vatrogasaca koji su intervenirali i vatru gasili čak dva sata. Na kraju su se njihovi napori isplatili, jer je požar ugašen, no jahti više nije bilo spasa. 

Jahta je nosila ime "Andiamo" i potpuno je uništena. Njezina se vrijednost procjenjuje na sedam milijuna dolara, tj. oko 47 milijuna kuna. Mogla je primiti 12 ljudi, a na njoj se nalazio i jacuzzi, pristanište za jet skijeve i roštilj. Na tom je brodu Marc Anthony priređivao lude partyje, ali i obiteljske zabave. 

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"