Izabel Kovačić je na Instagramu objavila fotografiju supruga Matea i sina Ivana na kojoj je nogometaš mnoge podsjetio na lika iz serije "Peaky Blinders".

Galerija


Izabel Kovačić (28) na Instagramu obično izaziva divljenje svojim fotografijama, no sada je raznježila pratitelje fotkom supruga Matea (26) i njihovog sina Ivana.

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel Kovačić nakon dugo vremena objavila fotku sa sinčićem Ivanom i objasnila što za nju znači majčinstvo Mateo Kovačić Mateo Kovačić podijelio fotku na kojoj su on i sin jednako odjeveni, a presladak prizor je rastopio njegove pratitelje

Zabilježila je predivan trenutak tijekom zajedničke šetnje, a na fotki je mnoge razveselilo i skockano izdanje našeg nogometaša u kojem je mnoge podsjetio na lika iz jadne popularne serije.

"Isti Thomas Shelby", jedan od brojnih komentara u kojem su Kovačića usporedili s glavnim likom serije "Peaky Blinders" koji također često nosi ovakve kape.

Uz fotku na kojoj Mateo ljubi njihovog sinčića, koji je odjeven kao mali medo, Izabel je stavila samo srce, a srca su se nastavila nizati i u komentarima.

Podsjetimo, Kovačići su se vjenčali 2017. godine, a u listopadu 2020. postali su roditelji. Izabel je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, nakon čega su se svi troje vratili u London, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena