Izabel Kovačić na Instagramu je objavila video i fotografiju koje je snimila na vjenčanju Sergija Ramosa i Pilar Rubio u Sevilli.

Galerija


Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića (26), lijepa Izabel (28) na svojem se Instagramu prisjetila vjenčanja Sergija Ramosa i Pilar Rubio.

Vezani članci Mateo Kovačić Izabel Kovačić zabilježila predivan trenutak Matea i sina, nogometaš na fotki mnoge podsjetio na lika iz popularne serije Mateo Kovačić Mateo Kovačić pokazao kako uživa sa sinom i raznježio obožavatelje diljem svijeta, ravnodušan nije ostao ni Modrić

Slavni par vjenčao se u Sevilli 2019. godine, a Izabel je tada snimila video koji je tek sad odlučila podijeliti na društvenoj mreži.

"Jedna od mojih najdražih, zauvijek", napisala je pored videa u kojem u plavoj haljini pozira kraj fontane. Uz video je objavila i jednu fotku snimljenu na istom mjestu.

"Kakva žena, majko mila! Ja ponekada mislim da ti uopće nisi od krvi i mesa! Nestvarna ljepota!", "Baš si Bella", "Predivna si i ti i haljina", samo su nekih od hrpe komplimenata koje je Izabel dobila ispod objave.

Da se radi o staroj snimci i fotografiji, odaje haljina u kojoj je na vjenčanju poznatog nogometaša uspjela zasjeniti čak i puno poznatiju Victoriju Beckham, koja je bila pratnja suprugu Davidu.

Vjenčanju su prisustvovala sva najvažnija imena svijeta nogometa, uključujući i Luku Modrića, čija se supruga Vanja tada također uspjela istaknuti u mnoštvu poznatih faca.

Slavni nogometaši okupili su se i na vjenčanju Izabel i Matea 2017. godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, no među njima nije bio Sergio Ramos, iako se očekivalo da će se pojaviti. Nogometaš i njegova supruga, koja mu je tada još bila djevojka, ipak su odlučili prisustvovati vjenčanju Lucasa Vazqueza, koji se ženio isti vikend kad i Kovačić.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom