Mateo Kovačić je na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Ivanom za koju je u nekoliko sati skupio više od 100 tisuća lajkova.

Galerija


Naš nogometaš Mateo Kovačić (26) ne skriva koliko uživa u novoj ulozi oca.

Vezani članci Mateo Kovačić Mateo Kovačić podijelio fotku na kojoj su on i sin jednako odjeveni, a presladak prizor je rastopio njegove pratitelje Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić nasmijala neobičnim izdanjem u kojem šeta po londonskim ulicama: "Uniforma za svaki dan"

Na svojem Instagramu već je podijelio nekoliko fotografija svojeg sinčića Ivana kojeg je dobio u listopadu prošle godine sa suprugom Izabel (28), a njihova najnovija zajednička fotka raznježila je Mateove mnogobrojne obožavatelje iz cijelog svijeta.

Nogometaš je pokazao kako uživa sa sinom dok odmara od treninga i utakmica, a uz preslatku fotografiju stavio je samo jedno srce.

Objava je u samo nekoliko sati skupila preko 100 tisuća lajkova, što previše ne iznenađuje s obzirom na to da Mateo na Instagramu ima više od 4,1 milijuna sljedbenika.

"Preslatki", "Mini Mateo", "Kralj i njegova beba", pisali su mu u komentarima, a ravnodušan nije ostao ni Luka Modrić koji mu je u ispod fotke zalijepio dva srca.

Mateovi obožavatelji nisu propustili ni ovo priliku kako bi ga pohvalili kao nogometaša, a posebno ih je oduševio svojom igrom na utakmici njegovog Chelsea protiv Newcastle Uniteda ovog ponedjeljka.

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica