Izabel i Mateo Kovačić pokazali su na Instagram storyjima djelić atmosfere s krštenja njihova sina Ivana.

Galerija


Izabel i Mateo Kovačić podijelili su fotografije s krštenja svog sina Ivana, kojeg su dobili u listopadu prošle godine, a otkrili su i tko mu je krsni kum. 

Vezani članci Mateo Kovačić Mateo Kovačić bacio se u manekenske vode zbog supruge Izabel i odmah dao povoda Modriću da ga zeza Luka Modrić, Mateo Kovačić, Darijo Srna (Foto: Instagram) Iznajmili 3 luksuzne vile: Tri domaća nogometaša odvela zanosne supruge na odmor u Tursku

"Ta povezanost", napisala je Izabel uz snimku Luke Modrića i njezina sinčića na Instagram storyju. Video je podijelio i Modrić, koji je pokazao koliko je sretan zbog svoje uloge u životu djeteta bračnog para Kovačić. 

"Ponosni kumašin!" napisao je nogometaš i stavio emotikon srca. Taj je prizor sigurno raznježio sve koji su ga vidjeli. 

Izabel i Mateo podijelili su još neke fotografije sa sinova krštenja, a iako se vidi da su za poseban dan odabrali neko mjesto na moru, nisu otkrili točnu lokaciju. 

Inače, par se vjenčao 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Pogledajte u kakvom se kostimu Severina pojavila na svojem nastupu, ovo sigurno nitko nije očekivao!

Činilo se da vode život iz snova, no sve se urušavalo iza svjetla reflektora, a njihova tragična smrt i dandanas je misterij