Elin Kostelić je u ožujku ove godine rodila blizanke, a poznati par rijetko curice pokazuje javnosti.

Galerija


Supruga našeg priznatog skijaša Ivice Kostelića (40), Elin Kostelić (39), rodila je blizanke u ožujku ove godine, a par curice rijetko pokazuje javnosti, no ovoga su puta napravili iznimku.

Vezani članci Ivica Kostelić Supruga Ivice Kostelića rodila blizanke: Naš najbolji skijaš podijelio fotografije kćerkica i otkrio je li odabrao imena Ivica i Elin Kostelić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) U rijetkom pojavljivanju u javnosti Ivica Kostelić progovorio je o očinstvu, ali i Janičinu sinu Oskaru

Elin je na Instastoryju objavila preslatki video na kojem uz ritmove pjesme "Moves Like Jagger" grupe Maroon 5 Ivica drži kćeri u naručju i pleše s njima. Kostelići se odmaraju na Mljetu s djecom, a sudeći prema fotkama koje objavljuju, zaista uživaju punim plućima.

Elin i Ivica su se vjenčali 2014. godine, a oduvijek su pričali da žele veliku obitelj. Par osim kćerkica ima sinove Ivana i Leona. Iako imena curica nisu otkrivali, nagađa se kako su ih nazvali Kata i Jana. Sa svojom obitelji Kostelići žive u Sobočanima pokraj Kloštra Ivanića.

Mini-bikini otkrio je sve raskoši njezine zamamne pojave, nije ju briga tko će je snimiti jer se voli fotkati gola