Ivica Kostelić dobio je blizanke s Elin prošlog tjedna, a njegova supruga morala je otići iz bolnice dva dana nakon porođaja zbog potresa u Zagrebu.

Galerija


Supruga Ivice Kostelića (40), Elin (39) rodila je prošlog petka blizanke u Petrovoj bolnici i brzo je otpuštena kući zbog situacije s potresom u Zagrebu. 

Vezani članci Ivica Kostelić Supruga Ivice Kostelića rodila blizanke: Naš najbolji skijaš podijelio fotografije kćerkica i otkrio je li odabrao imena Ivica i Elin Kostelić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) U rijetkom pojavljivanju u javnosti Ivica Kostelić progovorio je o očinstvu, ali i Janičinu sinu Oskaru

"Da nije bilo restrikcija zbog epidemije koronavirusa, sigurno bih bio u rodilištu uz suprugu Elin. Cure su rođene s malim vremenskim razmakom i malom razlikom u težini - jedna s 2650, a druga s 2530 grama", rekao je Ivica za Gloriju

No bivši skijaš nije htio otkriti o kojim imenima razmišljaju on i Elin. Gloria je saznala da su supružnici odlučili nazvati ih Kata i Jana. Navodno je Ivica ime Jana odabrao u čast svojoj mlađoj sestri, proslavljenoj skijašici Janici Kostelić (38), s kojom je jako blizak. 

Inače, umirovljeni skijaš sa suprugom Elin i djecom, sinovima Ivanom (5) i Leonom (3), živi u Sobočanima pokraj Kloštra Ivanića. Ivica je za Laudato TV otkrio da će s krštenjem prinova pričekati dok ne budu bolji uvjeti s obzirom na koronavirus, a najavio je i proslavu. 

 

Pogledajte snimku koja je oduševila fanove kraljevske obitelji: Preslatki trio plješće za sve koji se bore s virusom!