Elin i Ivica Kostelić dobili su kćerkice blizanke prošlog petka.

Galerija


Nakon što je Ivica Kostelić (40) podijelio prvu fotografiju kćerkica,  i njegova supruga Elin (39) učinila je to nekoliko dana nakon porođaja. 

Vezani članci Ivica Kostelić - 5 Kostelići odlučili o imenima blizanki: Jednu kćer nazvat će u čast članu obitelji? Ivica Kostelić Supruga Ivice Kostelića rodila blizanke: Naš najbolji skijaš podijelio fotografije kćerkica i otkrio je li odabrao imena

Elin se pohvalila blizankama, koje je rodila prošlog petka u Petrovoj bolnici u Zagrebu, na Instagramu. Bivša skijašica stavila je fotografiju na kojoj kćerkice leže na njoj, a pritom imaju obučene iste pidžame. 

Inače, naš umirovljeni skijaš rekao je prošlog tjedna da je porođaj njegove supruge prošao u najboljem redu. "Sve je divno prošlo, posebno zahvaljujemo liječnicima i osoblju u Petrovoj bolnici koji su cijelo vrijeme bili izuzetno brižni i profesionalni, i u ovo zaista izazovno doba dali sve od sebe da porođaj prođe u najboljem redu", ispričao je Kostelić za Večernji list. 

Kako je sve bilo u redu s mamom i djevojčicama, liječnici su ih pustili ranije kući, a njihovu odluku potaknuo je i snažan potres u Zagrebu. Naime, pažnju javnosti su privukle slike trudnica i majki s tek rođenim bebama kako stoje ispred bolnice u Petrovoj dok se ne utvrdi je li sigurno vratiti se unutra. 

Zvijezda domaće serije otkrila kako ju vide prijatelji, ali i druge detalje koje niste znali