Ivana Vida odlučila je iskreno pročavrljati sa svojim Instagram obožavateljima i pratiteljima.

Galerija


Supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida, sve je popularnija u hrvatskoj javnosti i to zahvaljujući svojoj simpatičnosti, ljepoti ali i iskrenim objava na Instagram profilu.

Vezani članci Domagoj i Ivana Vida Domagoj Vida romantičnom gestom proslavio veliki uspjeh svoje supruge: "Čestitam, ljubavi" Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u zanosnu suprugu, bivšu Kraljicu Hrvatske

Tako je Ivana naprimjer današnji dio popodneva odlučila provesti komunicirajući sa svojim pratiteljima na toj društvenoj mreži, odgovarajući na brojna zanimljiva pitanja koja su joj postavili.

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Između ostalog otkrila je da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu.

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivana priča engleski i ruski, a kuhanje ju opušta. Otkrila je i da bi voljela imati četvero djece, da sinčić David nema dadilju, čuvaju ga ona i suprug ali ide u vrtić.

Mnoga su se pitanja ticala njenog izgleda i ljepote za koje su joj upućeni sami komplimenti, a jednog pratitelja je zanimalo što je na sebi operirala, na što je Ivana jednostavno odgovorila "svašta". 

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Također, otkrila je da su u obitelji Vida vjera i ljubav pokretači svega te da je biti žena nogometaša ludo  i nezaboravno.