Domagoj Vida romantičnom je gestom u ranim jutarnjim satima odlučio iznenaditi suprugu Ivanu, što mu je itekako uspjelo.

Galerija


Nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva i dočeka “vatrenih“ reprezentativca Domagoju Vidu smo svi upoznali i zapamtili kao velikog veseljaka, a sada se pokazao i kao velik romantik.

Domagoj Vida (Foto: Screenshot)
Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vezani članci Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u zanosnu suprugu, bivšu Kraljicu Hrvatske Ivana (Foto: Instagram) Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...

Naime, Domagojeva supruga Ivana Vida je na svom Instagram profilu objavila video u kojem joj je on, ni više ni manje, u 4 sata ujutro doveo omiljene tamburaše pod prozor. Ivana je dobila pravu serenadu u izvedbi Slavonija benda i supruga, što ju je oborilo s nogu.

Domagoj Vida (Foto: Screenshot)
Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

“Ne, ovo nije ljubav jer ljubav je preslaba riječ za nas. Samo se mogu zahvalit Bogu što te je “stavio“ na moj put i što si moj anđeo čuvar, od prve minute našeg susreta“, napisala je između ostalog Ivana.

Romantični video pogledajte ovdje

Domagoj i Ivana u braku su od prošle godine i roditelji su sinčića Davida, koji je također osvojio brojne simpatije za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva.