Samo romantika

Domagoj Vida doveo supruzi tamburaše pod prozor u 4 sata ujutro: "Dijagnozu imamo, ali onu ljubavnu"

Domagoj Vida (Foto: Screenshot) Domagoj Vida (Foto: Screenshot) Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Vida (Foto: Screenshot) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Domagoj Vida romantičnom je gestom u ranim jutarnjim satima odlučio iznenaditi suprugu Ivanu, što mu je itekako uspjelo.

Nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva i dočeka “vatrenih“ reprezentativca Domagoju Vidu smo svi upoznali i zapamtili kao velikog veseljaka, a sada se pokazao i kao velik romantik.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Naime, Domagojeva supruga Ivana Vida je na svom Instagram profilu objavila video u kojem joj je on, ni više ni manje, u 4 sata ujutro doveo omiljene tamburaše pod prozor. Ivana je dobila pravu serenadu u izvedbi Slavonija benda i supruga, što ju je oborilo s nogu.

Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

“Ne, ovo nije ljubav jer ljubav je preslaba riječ za nas. Samo se mogu zahvalit Bogu što te je “stavio“ na moj put i što si moj anđeo čuvar, od prve minute našeg susreta“, napisala je između ostalog Ivana.

Romantični video pogledajte ovdje

Domagoj i Ivana u braku su od prošle godine i roditelji su sinčića Davida, koji je također osvojio brojne simpatije za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene