''Više se smij''

Supruga Domagoja Vide pokazala kako izgleda bez šminke: "Imam zube, ali ne i trepavice!"

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (FOTO: Instagram) Galerija

Domaća WAGS-ica Ivana Vida oduševila je obožavatelje fotografijom bez šminke.

Bivša Kraljica Hrvatske jedna je od najistaknutijih hrvatskih WAGS-ica.

Pogledaj i ovo Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Ljepša strana sporta Nova generacija žena nogometaša: Djevojke i supruge koje su osvojile srca naših reprezentativaca!

Supruga reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, posljednjih je tjedana plijenila medijsku pozornost gdje god se pojavila svojim izgledom, ali i objavama na društvenim mrežama.

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Fotografiju možete pogledati i na njezinu Instagramu!

A sada je ponovno izazvala interes nakon što je na Instagramu objavila selfie kojim je svojim pratiteljima pokazala kako izgleda bez trunke šminke. "Jedna NETIPIČNA slika za mene. Otkrila da imam ZUBE, ali ne i trepavice", našalila se crnokosa manekenka ispod fotografije iz kreveta.

Ivana je inače poznata po tome što je besprijekorno sređena u baš svim prilikama, a poznata je i po umjetnim trepavicama koje dosad nije skidala.

"Prirodno je uvijek lijepo", "I smij se više! Lijepa si bez šminke i sa šminkom!", "Prelijepa si i bez šminke", poručili su joj brojni oduševljeni obožavatelji.

Ivana trenutno uživa sa suprugom Domagojem i neodoljivim sinčićem Davidom na ljetovanju, a za idiličnu destinaciju obitelj je odabrala Jadransku obalu, koju obilaze brodom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene