"Samo da je mora"

Pogledajte fotografiju zbog koje su našu voditeljicu prozvali božicom: "Ne znam je l' bi te gledao ili čitao"

Ivana Mišerić Ivana Mišerić Karmen Poznić/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Mišerić objavila je na Instagramu ljetnu fotografiju za koju su neki zaključili da im je najdraža dosad.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić vratila se radnim obavezama nakon godišnjeg odmora, ali na svom profilu na Instagramu i dalje se prisjeća ljeta i mora, koji joj itekako nedostaju.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

"Samo da je mora", napisala je Ivana uz fotografiju na kojoj pozira na plaži, a u prvom se planu našla bujna pozadina, ali brojne tetovaže koje djeluju kao prava mala umjetnička djela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Potpuno te razumijem", "Bome uz ovakve morske vile... I Posjedon bi uživao", "Predivna", "Jako slatko", "Komad", "Opet najbolja", "Opasno", "Afrodita, božica mora", "Ne znam jel bi te gledao ili čitao", "Znači, riječi su suvišne, nema dalje", "Ovo ti je naj ljetna slika dosad", "Ivkica, baš si mi če če", "Udaj se za mene", "Prelijepa si", poručili su joj obožavatelji u komentarima. 

Ivanine tetovaže uvijek svima zapnu za oko, a jedna od posljednjih koje je napravila, posvetila je svojoj pokojnoj majci Bubi, što je mnoge njezine pratitelje na društvenim mrežama dirnulo do suza.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) +0 Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Celebrity Strastveni poljubac kojim se pohvalila pao je u drugi plan zbog bikinija za koji se činilo kao da ga ni nema na sebi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene