Ivana Mišerić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju i bez šminke.

Galerija


Radijska voditeljica i model Ivana Mišerić trenutno uživa na ljetovanju, što je otkrila na svojem Instagramu.

Vezani članci Ivana Mišerić - 1 Naša voditeljica pokazala je novu neobičnu tetovažu, njezino značenje je dirnulo mnoge: "Rasplakala si me" Ivana Mišerić - 7 Ispod maske ovog frajera krije se jedna od naših najljepših voditeljica: ''Seks-simbol. Svi se okreću, muškarci, žene!''

Objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju i u potpuno prirodnom izdanju.

"Divljina", napisala je u opisu fotke i nije odala gdje ljetuje, a svojim je izgledom zadivila i druge poznate Hrvatice.

"Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna apsolutno prekrasna", poručila joj je Bojana Gregorić Vejzović, dok je Nives Celzijus na fotku reagirala zaljubljenim smajlićem. I mnogi drugi su se složili da bez šminke i frizure izgleda još ljepše, te su je obasuli komplimentima i lajkovima.

Pažnju na fotki privukle su i njezine tetovaže, od kojih je jednu napravila nedavno te je na Instagramu otkrila da ju je posvetila svojoj pokojnoj majci Bubi, što je mnoge njezine pratitelje dirnulo do suza.

Sonja Kovač u bikiniju s tangama okrenula kameri leđa i bacila obožavatelje u trans: "Morska vila!"

Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!