djedovo zlato

Fotka legendarnog Miše Kovača s unučicom raznježila obožavatelje, koji ga nisu i predugo vidjeli, posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti

Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Mate Mišo Kovač posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, no sada je njegova kći Ivana podijelila novu fotografiju na kojoj pozira s unukom Elenom.

Pjevačica Ivana Kovač obradovala je obožavatelje svojeg oca Mate Miše njegovom novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač - 5 Nije svejedno Ivana Kovač otkrila nam je što u doba korone muči njezina oca, legendarnog Mišu: ''Panika je!''

Legendarnog glazbenika zadnjih godina rijetko imamo priliku vidjeti, a sada je pozirao s Ivaninom kćerkicom, svojom unučicom Elenom.

"Ljubav je to", napisala je Ivana uz fotku na kojoj Mišo unuku drži u krilu, koju možete pogledati ovdje, a prizor je raznježio njegove obožavatelje.

"Predivna fotka", "Zlato didovo", "Ništa ljepše danas se ne može vidjet", "Dragi Mišo, neka uživa", samo su neki od brojnih komentara ispod fotke, koja je skupila i hrpu lajkova.

Ivana je kći rodila 2017. godine, a dobila ju je s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem. Pjevačica je u jednom intervjuu za IN Magazin otkrila i da je djed Mišo najmekši po pitanju unučice i baš sve joj dopušta.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Anja Alavanja Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Anja Alavanja +13 Story Super Nova Nekad i sad Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene