Dobro raspoložena

Pogledajte kako je Iva Todorić proslavila prvi rođendan nakon prekida s tajanstvenim dečkom, za to je odabrala posebno mjestom

Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Iva Todorić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Galerija

Iva Todorić proslavila je 46. rođendan u Egiptu u društvu prijateljice, a fotografije je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Naša poduzetnica Iva Todorić ovih je dana proslavila 46. rođendan, a na društvenim se mrežama pohvalila egzotičnom destinacijom na koju je otputovala u društvu prijateljice kako bi obilježile taj poseban dan.

Pogledaj i ovo Iva Todorić imala je i pomoć Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

Iva je na profilu na Instagramu objavila tako fotografije iz dalekog Egipta na kojima jaše devu, pozira uz piramide i sfinge, a to joj je ujedno bio i prvi rođendan koji je proslavila nakon prekida s mlađahnim dečkom Nikolom.

"Ono kad ti Sfinga da pusu za 46. rođendan", napisala je uz jedan od objavljenih fotografija. 

Nakon što je čak dvije godine uspješno skrivala identitet dečka, točnije znalo se samo da mu je ime Nikola i da je iz Beograda, Iva je početkom prosinca za 24 sata priznala kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

O Ivinu mlađahnom dečku počelo se pisati još prije dvije godine nakon što je snimljena u njegovu društvu na jahti kod otoka Visa, a već se tada nagađalo da je on iz Beograda.

Iza Ive je i propali brak s Hrvojem Balentom, s kojim je tijekom 18 zajedničkih godina dobila troje djece, a razveli su se 2019. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene