Ljubav je to

Iva Todorić ne želi otkriti identitet mlađahnog dečka, ali to ju ne sprječava da dijeli njihove trenutke nježnosti i slatke poljupce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Todorić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se ljubi s misterioznim dečkom čiji identitet krije već dvije godine.

Iva Todorić već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi s dečkom čiji identitet ne želi otkriti javnosti, ali to ju ne spriječava da dijeli njihove trenutke nježnosti na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Iva Todorić imala je i pomoć Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

45-godišnja Iva tako je na profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija sa slapa Kravica u blizini Ljubuškog, a ne jednoj od njih ljubi se s muškarcem čije je lice sakrila emotikonom srca.

Uz to se pohvalila da je bila i u Međugorju gdje se pomolila i priznala kako joj je to jedno od najdražih mjesta, a zajedno su posjetili i Imotski.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

O Ivinu mlađahnom dečku počelo se pisati još prije dvije godine nakon što je snimljena u njegovu društvu na jahti kod otoka Visa, a već se tada nagađalo da je on iz Beograda.

Iza nje je brak s Hrvojem Balentom, s kojim je u braku provela 18 godina i s kojim ima troje djece, a razveli su se 2019. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +10 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Celebrity Messijeva lijepa supruga oglasila se nakon njegova odlaska u Pariz, emotivnom je objavom sve dirnula i otkrila što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene