prošetala s društvom

Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Iva Todorić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Galerija

Iva Todorić je za Badnjak prošetala zagrebačkom špicom u izdanju u kojem nije mogla proći neopaženo, a imala je i društvo.

Poduzetnica Iva Todorić (45) snimljena je u centru Zagreba nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Iva Todorić imala je i pomoć Zavirite u glamurozno ukrašeni dom Ive Todorić, ovih blagdana baš si je dala oduška!

U zlatnom kaputu posutom šljokicama, fotografima nikako nije mogla promaknuti, a prošetala je u društvu prijateljice koju je držala ispod ruke.

I dok je prije bila neizbježno lice na subotnjoj špici, tamo je odavno nismo imali priliku vidjeti, a zadnji put se pojavila u javnosti na modnoj reviji brenda ELFS u listopadu.

Iva je nedavno otkrila i da je ponovno slobodna. Nakon što je čak dvije godine uspješno skrivala identitet svojeg mlađahnog dečka o kojem se znalo jedino da se zove Nikola i da je iz Beograda, početkom prosinca je za 24 sata priznala da su prekinuli.

No na Instagramu još čuva njihove zajedničke uspomene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Iza nje je i propali brak s Hrvojem Balentom, s kojim je tijekom 18 zajedničkih godina dobila troje djece, a razveli su se 2019.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +2 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda ukrala sve poglede na zagrebačkoj špici, nasmiješena je prošetala u nepoznatom muškom društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene