rastopila pratitelje

Lijepa zaručnica Brune Petkovića dugo je skrivala njihovog sinčića, a sada je objavila preslatku zajedničku fotku

In Magazin: Iva Šarić - 7 In Magazin: Iva Šarić - 7 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Iva Šarić - 7 Galerija

Iva Šarić je u travnju ove godine dobila sina Adriana s Brunom Petkovićem kojeg je dugo skrivala od javnosti, a sada sve češće dijeli njegove fotografije na društvenim mrežama.

Manekenka Iva Šarić (32) i nogometaš Bruno Petković (27) u travnju ove godine dobili su sina Adriana kojega su, baš kao i svoju vezu, dugo skrivali od javnosti.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Iva je njegovu prvu fotografiju na Instagramu podijelila tek pet mjeseci nakon njegova rođenja, a od tada je to ipak počela raditi malo češće.

Sada je svoje pratitelje obradovala jednom fotkom na kojoj pozira sa sinčićem u naručju, a maleni je na joj odjeven kao medvjedić i ne vidi mu se lice.

"Volimo te više nego što možeš zamisliti", napisala je u opisu, a prizorom je već rastopila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@iva__saric)

U komentarima su se nizala srca i zaljubljeni smajlići, a Ivi su neki poručili i kako je najljepša mama.

Podsjetimo, Iva i Bruno ispočetka su od javnosti skrivali da su u vezi, a prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, nakon čega se ubrzo doznalo i da će dobiti dijete.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim", rekla je manekenka ranije ove godine za IN Magazin.

Petković je početkom listopada navodno i kleknuo pred Ivu, kako su potvrdili izvori bliski paru za Story.hr, a glasine o zarukama potakla je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Brunu je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene