dugo ga je skrivala

Iva Šarić raznježila pratitelje prvom fotkom sina kojeg je prije pet mjeseci dobila s Brunom Petkovićem

In Magazin: Iva Šarić - 3 In Magazin: Iva Šarić - 3 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 Iva Šarić +0 Iva Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Iva Šarić je u travnju ove godine dobila sina Adriana s Brunom Petkovićem, a iz braka s Jerkom Lekom ima još i sinove Carlosa i Leona.

Manekenka Iva Šarić početkom travnja ove godine rodila je svojeg trećeg sina, koji je ujedno i prvo dijete nogometaša Bruna Petkovića.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

Malenog su nazvali Adrian, a roditelji su ga gotovo pet mjeseci skrivali od javnosti, no Iva je sada na Instagramu objavila prvu fotografiju s njim.

"I bit' će da život piše priče, da mi je 'ko reka', ja mu ne bi virova' da bit' ćeš sve što triba. Čuvam te ljubavi mala", citirala je Oliverovu pjesmu "Jubavi mala" uz fotku na kojoj sina drži u naručju i koju možete pogledati ovdje.

Prizor je rastopio njezine pratitelje koji su jedva dočekali vidjeti malenog Adriana koji je sada potpuno zasjenio svoju prezgodnu mamu.

"Anđeo mali", "Divnoća", "Ljubav", neki su od komentara koje je Iva dobila ispod objave uz brojna srca i lajkove.

Manekenka je u svojim Storyjima na Instagramu objavila i video u kojem je pokazala samo sinove nogice u dječjim kolicama tijekom šetnje.

Iva i Bruno inače su jako tajnoviti i oko svoje veze koju su ispočetka skrivali, a prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, nakon čega se ubrzo doznalo i da će dobiti dijete.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim", rekla je manekenka ranije ove godine za IN Magazin.

Brunu je Adrian prvo dijete, dok je Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom doima i sinove Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) +0 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Celebrity Prvi put se pojavili u javnosti nakon vijesti koja ih je razbjesnila, a njihovi izrazi lica odaju da im i dalje zbog svega nije baš lako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene