čestitke sa svih strana

Iva Šarić i Bruno Petković imaju razloga za slavlje, manekenka je otkrila sve o njihovu posebnom danu

Iva Šarić Iva Šarić Goran Perešin i Mario Poje/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić i Bruno Petković krstili su sinčića Adriana, a manekenka se o svemu pohvalila na svom Instagramu.

Manekenka Iva Šarić (32) i nogometaš Bruno Petković (27) ovoga su vikenda krstili sina Adriana, a Iva se o svemu pohvalila na svom profilu na Instagramu. "Poseban dan", napisala je Šarić uz fotografiju iz crkve. Brojni pratitelji čestitali su joj u komentarima.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

Iva i Bruno prije pet mjeseci zajedno su dobili sina Adriana, a početkom ovog mjeseca procurila je i vijest da se spremaju otići pred oltar. Glasine o zarukama potaknula je upravo manekenka koja je na Instagram storyju objavila fotku iz teretane na kojoj se vidi zaručnički prsten.

Par je ispočetka tajio svoju vezu od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima i sinove Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +1 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Shrvani suprug snimateljice ubijene na setu filma oglasio se nakon tragedije, susreo se s Alecom Baldwinom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene