Iva Šarić pokazala je na društvenim mrežama pokazala besprijekornu liniju samo tri mjeseca nakon poroda.

Galerija


Manekenka Iva Šarić prije tri mjeseca rodila je sina Adriana, kojeg je dobila s nogometašem Bruno Petkovićem, a sada oduzima dah svojim pratiteljima na Instagramu, gdje se hvali savršenom linijom  i sve ostavlja u nevjerici.

Vezani članci Iva Šarić Iva Šarić oglasila se mjesec dana od poroda i podijelila prvu fotku vezanu za sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem Bruno Petković Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

Iva je tako sa svojih gotovo 50 tisuća pratitelja podijelila fotografiju na kojoj pozira u uskim tajicama i rezanoj majici ispod koje je pokazala ravan trbuh i malo tko bi rekao da je nedavno rodila.

"Ljepotica", "Znači sve", "Ma, lažeš da ovako izgledaš", "Predivna", "Ženo!!! Savršenstvo", "Najljepša", "Pa, ženo, goriš", "Gasi internet, pali respiratore", "Mamasita", "Wauuu", komentari su i komplimenti koji su se zaredali.

Slične reakcije bile su i kada je nedavno objavila fotografiju u badiću.

Iva i Bruno malenog Adriana dobili su u travnju, a tajnoviti par je zadnji put zajedno u javnosti viđen ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila. Isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo nakon toga pojavila se i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu kasnije.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Cijeli je život pomagao drugima i uveseljavao ih, a svoje posljednje dane proveo je u najvećoj tuzi i agoniji i to zbog kobne greške?