ups!

O vezi mudro šute, ali Ivu Šarić i Brunu Petkovića sada su konačno odale fotografije s društvenih mreža?

Bruno Petković Bruno Petković In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Galerija

Iva Šarić i Bruno Petković bili su skupa na proslavi njezina 32. rođendana, tako barem govore fotografije koje je na društvenim mrežama objavio njezin frizer. O vezi bivše manekenke i voditeljice te našeg nogometaša šuška se već godinu dana.

O ljubavi bivše manekenke Ive Šarić i dinamovca Brune Petkovića šuška se oko godinu dana, oni o vezi šute, ali čini se da su pravo stanje njihova odnosa sada otkrile fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Naime, Iva je slavila 32. rođendan u uskom krugu prijatelja, a njezin frizer objavio je fotografije na svom Instagram storyju. Na jednoj od slika bila je manekenka, a na drugoj Bruno, i još ih je i označio

Da je proslavila rođendan, otkrila je i sama Iva na svom Instagramu. "Zahvalna do neba i nazad, na svemu!!!! Hvala svima na lijepim željama od srca", napisala je uz fotografiju na kojoj drži tortu. 

Magazin Gloria još je u svibnju pisao da su Iva i Bruno u vezi. Imali su njihove fotografije s večere u jednom zagrebačkom restoranu na kojem je par skupa za stolom s velikim osmijesima na licu. Magazin Story.hr u kolovozu je tvrdio da je Bruno već bio na nekoliko večera s Ivinom obitelji te da je par zajedno ljetovao u Betini na Murteru.

Inače, Iva je od 2012. bila u braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je sada nogometni trener. Prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., no potvrdili su to tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove Carlosa (7) i Leona (5).

Dinamovac Bruno Petković prekinuo je višegodišnju vezu s djevojkom, manekenkom Teom Slavicom (21) u listopadu prošle godine. Iznenadili su javnost tom odlukom, a nisu htjeli otkriti što im je presudilo.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene