Iva Šarić i Jerko Leko 2018. su priznali da su se razišli, a imaju dva sina. Bruno Petković u listopadu prošle godine prekinuo je višegodišnju vezu s manekenkom Teom Slavicom.

Galerija


U prosincu prošle godine nogometaš Bruno Petković (25) viđen je u društvu tenisačice Donne Vekić (23) na Adventu, no čini se da to nije rezultiralo vezom. 

Vezani članci Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci! Iva Šarić - 4 O vezi mudro šute, ali Ivu Šarić i Brunu Petkovića sada su konačno odale fotografije s društvenih mreža?

Naime, kako piše Gloria, dinamovac Bruno posljednja dva vikenda proveo je u društvu Ive Šarić (31), bivše supruge Jerka Leke. Diplomirana ekonomistica i manekenka bila je s nogometašem prije tjedan dana u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ovog vikenda na privatnoj večeri. Gloria je objavila i fotografiju na kojoj je par skupa za stolom s osmijesima na licima. 

Inače, Iva je od 2012. bila u braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom koji je sada nogometni trener. Prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., no potvrdili su to tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove Carlosa (7) i Leona (5). 

Dinamovac Bruno Petković prekinuo je višegodišnju vezu s djevojkom, manekenkom Teom Slavicom (21) u listopadu prošle godine. Iznenadili su javnost tom odlukom, a nisu htjeli otkriti što im je presudilo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S2019

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric) on

"Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je Tea kraj prve fotografije koju je objavila na Instagramu nakon prekida. Bivši par ubrzo nakon što su se razišli obrisao je sve zajedničke fotografije s Instagrama. 

 

Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"