Bruno Petković i Iva Šarić u vezi su pet mjeseci, a nogometaš je upoznao i obitelj svoje nove djevojke te se odlično slaže s njezinim bivšim suprugom.

Galerija


Prije dva mjeseca proširile su se glasine da je 25-godišnji nogometaš Bruno Petković u vezi s diplomiranom ekonomisticom Ivom Šarić, a sudeći prema tvrdnjama izvora bliskih paru, oni su u vezi već pet mjeseci.

Vezani članci Iva Šarić - 4 O vezi mudro šute, ali Ivu Šarić i Brunu Petkovića sada su konačno odale fotografije s društvenih mreža? Iva Šarić - 4 Neodoljiva Hrvatica koja ljubi mlađahnog dinamovca blista: U sportskom topiću pohvalila se isklesanim trbuhom

Story.hr piše kako je Bruno već bio na nekoliko večera s Ivinom obitelji, a par je donedavno i zajedno ljetovao u Betini na Murteru.

Inače, Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko pred oltar su stali 2012. godine, a o njihovu se razvodu počelo pisati pet godina kasnije. Iako su se rastali, bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sinove.

Dinamovac Bruno Petković prekinuo je višegodišnju vezu s djevojkom, manekenkom Teom Slavicom (21) u listopadu prošle godine. Iznenadili su javnost tom odlukom, a nisu htjeli otkriti što im je presudilo.

Razmjenjivao nježnosti s prelijepom suprugom, nije se bunio kad se skinula u toples dok su uživali na jahti