Nije prošlo nezapaženo

Iva Majoli pohvalila se veselim fotografijama s proslave rođendana, pažnju ukrao tajanstveni muškarac!

Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 3 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 7 +13 Iva Majoli - 6 Galerija

Iva Majoli proslavila je 45. rođendan u krugu najdražih osoba, a vesele fotografije podijelila je na svom Instagram profilu.

Jedna od najboljih hrvatskih tenisačica Iva Majoli proslavila je svoj 45. rođendan u krugu obitelji i najdražih prijatelja.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Izrasla u pravu ljepoticu! Iva Majoli pohvalila se svojom kćeri, koju inače drži podalje od očiju javnosti: "Kakva prekrasna djevojka!"

Vesele fotografije s proslave podijelila je na svom Instagram profilu, a brojni poznati kolege i prijatelji također su joj poželjeli sve najbolje u komentarima.

''Nevjerojatan rođendanski vikend s mojim voljenima. Sretna sam što vas imam u životu'', napisala je Iva uz niz fotografija s proslave.

Fani Stipković, Neven Ciganović, Ivan Dodig i Borna Kotromanić samo su neki od brojnih koji su se pridružili veselim čestitkama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Ipak, pažnju je ukrao tajanstveni muškarac koji je s Ivom pozirao na nekoliko fotografija, a na svima su bili vrlo prisni.

Naime, počelo se šuškati kako je Iva upoznala novu ljubav, misterioznog Talijana zbog kojeg bi mogla uskoro i preseliti u Milano, ali Iva ni o čemu još nije službeno progovorila.

Muškarca sijede kose nije označila ni na jednoj fotografiji, a Majolin novi partner navodno je talijanski poduzetnik kojeg je uspješno sakrivala od javnosti.

Podsjetimo, Iva se 2006. godine udala za Stipu Marića s kojim ima kćer Miju, a razveli su se 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Unatoč 45. godini, Iva izgleda fantastično, a otkrila je i kako brine o svome izgledu.

"Inače se jako malo šminkam. Meni se svi smiju i kažu da sam se super našminkala, a šminkanje traje trideset sekundi - rumenilo, maskara, i to uglavnom sve prstima", izjavila je Iva jednom prilikom za IN magazin Nove TV, a ne krije i da je bila na tretmanu pomlađivanja kakav vole Kim Kardashian i Angelina Jolie, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

"Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno", objasnila je Iva uz objavljenu fotografiju.

Majoli u posljednje vrijeme viđamo puno češće nego proteklih godina, a nedavno je bila i glavna zvijezda na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je pokazala i plesne pokrete.

Naša najtrofejnija tenisačica s čak devet osvojenih WTA turnira početkom lipnja ove godine obilježila je i 25. godišnjicu svojeg najvećeg uspjeha u karijeri, pobjede na Grand Slam turniru Rolland Garros u Parizu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 +10 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Celebrity Omiljena slatkica uhvaćena u prisnim trenucima s djevojkom koju je je ispočetka skrivala, sada želi da svi znaju koliko je zaljubljena!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 6 +9 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner pokazala seksi detalj na tijelu koji inače skriva ispod odjeće, od nje baš i nismo navikli na ovakve fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene