Preskočila hlače!

Iva Majoli Stradunom je prošetala samo u bijeloj košulji, a ni šminka joj po ovoj vrućini nije prioritet

Iva Majoli Iva Majoli Grgo Jelavić/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 4 Iva Majoli i Davor Šuker Iva Majoli Davor Garić i Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Iva Majoli +0 Iva Majoli Galerija

Iva Majoli snimljena je na Stradunu u Dubrovniku u opuštenom izdanju bez šminke, a ispod nje nosila je samo košulju i kupaći kostim.

Umirovljena tenisačica Iva Majoli, danas izbornica Hrvatske ženske teniske reprezentacije, trenutačno se odmara u Dubrovniku, koji joj je omiljena ljetna destinacija.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Tamo nije mogla promaknuti fotografima tijekom šetnje Stradunom, a zbog opuštenog izdanja nema tko se nije okrenuo za njom.

Iva je gradom prošetala bez šminke, ali i hlača, i nosila je samo košulju ispod koje je virio kupaći kostim. Društvo joj je pravio njezin psić, kojeg je uzela u naručje dok je pozirala za fotografiju.

"Inače se jako malo šminkam. Meni se svi smiju i kažu da sam se super našminkala, a šminkanje traje trideset sekundi - rumenilo, maskara, i to uglavnom sve prstima", izjavila je Iva jednom prilikom za IN magazin Nove TV, a ne krije i da je bila na tretmanu pomlađivanja kakav vole Kim Kardashian i Angelina Jolie, čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

"Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno", objasnila je Iva uz objavljenu fotografiju.

Majoli u posljednje vrijeme viđamo puno češće nego proteklih godina, a nedavno je bila i glavna zvijezda na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je pokazala i plesne pokrete.

Naša najtrofejnija tenisačica s čak devet osvojenih WTA turnira početkom ovog mjeseca obilježila je i 25. godišnjicu svojeg najvećeg uspjeha u karijeri, pobjede na Grand Slam turniru Rolland Garros u Parizu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +16 Anamarija i Antonio Asanović - 4 Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene