''Tres chic!''

Iva Majoli počastila pratitelje fotkom sa zgodnim prijateljicama s luksuzne jahte, otkrila i gdje ljetuju!

Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 5 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 7 Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 3 +12 Iva Majoli - 2 Galerija

Iva Majoli pozirala je u kupaćem kostimu s prijateljicama, pratiteljima je teško odlučiti koju od njih više nahvaliti!

Naša bivša tenisačica Iva Majoli jedna je od brojnih slavnih ljepotica koje su odlučile podijeliti nekoliko fotografija s ljetovanja, a Majoli je za društvene mreže pozirala sa svojim prijateljicama.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Trojac je odlučio napraviti pravu pomutnju među pratiteljima na luksuznoj jahti, a prijateljice su pokazale svoje zavidne linije u kupaćim kostimima.

''I opet i opet'', napisala je Majoli u opis fotografije, a otkrila je i da ljetuju na otoku Saplunu u Lastovnjacima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

''Kakve ljepotice'', ''Tres chic'', ''Da sam bar i ja s vama'', ''Tri besprijekorne dame'', pisali su im pratitelji u komentarima.

Iva je na svojim Instagram pričama otkrila i da se s jednom prijateljicom vozila na jet-skiju, a u vožnji im se pridružila i zanimljiva pratnja, njen maleni psić koji je, sudeći po njegovu držanju, itekako uživao s damama u vožnji.

Majoli u posljednje vrijeme viđamo puno češće nego proteklih godina, a nedavno je bila i glavna zvijezda na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je pokazala i plesne pokrete.

Naša najtrofejnija tenisačica s čak devet osvojenih WTA turnira početkom ovog mjeseca obilježila je i 25. godišnjicu svojeg najvećeg uspjeha u karijeri, pobjede na Grand Slam turniru Rolland Garros u Parizu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal - 3 +16 Sanja Doležal - 2 Celebrity Sanja Doležal pohvalila se fotografijom s ljetovanja bez trunke šminke, komplimenti samo pristižu: ''Djevojčica s početka karijere...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene