A tu je i dekolte!

Iva Jerković okinula selfie u badiću i bez imalo šminke pa pokazala zašto joj tepaju da je jedna od najljepših Hrvatica

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira bez šminke, a u badiću je naglasila bujne obline.

Bivša manekenka Iva Jerković slovi kao jedna od najljepših Hrvatica čijoj se ljepoti svi dive, a jednake je reakcije izazvala i nakon što je na Instagramu podijelila novu fotografiju s Kornata.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

40-godišnja Iva na njoj pozira u badiću i bez šminke na licu što je posebno oduševilo njezine brojne obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Najljepša Iva", "Ljepša od Kornata, ma najljepša Hrvatica", "Predivna", "Slatkica", "Top", "Wow, najljepša", "Curo, izgledaš kao da si došla drito iz Napolija", "Opa maco", "Lepojka", dio je laskavih komentara koje je dobila.

Iva je u veljači prošle godine postala majka djevojčice Rinu Ami koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem, nakon čega se dosta povukla iz javnog života i posvetila onom obiteljskom.

Tako je nedavno nakon dugo vremena objavila i fotografiju na kojoj je također pozirala u badiću i priznala kako joj majčinske obaveze ostavljaju malo slobodnog vremena.

"Cijelo ljeto bez i jedne fotke, mamita nikako da dođe na red... Malena se nauživala, sad može i mama opaliti koju fotku... Bar za kraj ljeta", napisala je Iva uz selfie s ljetovanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene