"Najljepša trudnica na svijetu"

Unatoč tome što je u 9. mjesecu trudnoće, Iva Jerković bila je prelijepa na vjenčanju bliske prijateljice

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković nedavno se zabavljala na vjenčanju bliske prijateljice Kristine Bradač, a tom je prilikom zasjala u glamuroznom izdanju unatoč visokom stupnju trudnoće.

Iva Jerković uskoro će postati majka.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Ma kakva štednja! Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu

37-godišnja manekenka trenutačno je u devetom mjesecu trudnoće, no još je ranije priznala kako se osjeća odlično te ju ni visoka trudnoća ne sprječava u obavljanju obveza.

No vjenčanje bliske prijateljice Kristine Bradač i njezina dugogodišnjeg partnera Mire Radića prošlog vikenda za zanosnu brinetu nije bila obveza, a pritom je Iva doslovno zasjala u uskoj srebrnoj haljini na jedno rame koja joj je savršeno pristajala.

Iva je, kao i uvijek, oduševila besprijekornom frizurom i šminkom, a brojne poznate osobe iz domaćeg javnog života poručile su joj kako je "najljepša trudnica na svijetu".

Podsjetimo, sredinom listopada Iva Jerković ekskluzivno je za IN magazin progovorila o trudnoći.

"Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Sve što su mi rekli, ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula. Imam osjećaj da još ne mogu vjerovati. Koliko god je to tu i taj trbuh se vidi, sve to, sretna sam jako, presretna. Sve je tako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Uživam u stanju u kojem jesam i ne razmišljam o drugim stvarima. Opušteno i lagano, jer mislim da je ovo period u kojem ja moram uživati", rekla je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

"Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikada ništa i ne planiramo", rekla je tada i o odnosu s ocem svog djeteta, poduzetnikom Josipom Antićem. Par čeka djevojčicu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) +1 Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Celebrity S ovom 27 godina mlađom plavušom glumac je prvo javno varao suprugu, a zatim ju i ostavio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene