Sin Toma Cruisea i Nicole Kidman, Connor, uskoro će se vjenčati s djevojkom Silvijom Zanchi.

Galerija


Sin bivšeg holivudskog para sudbonosno "da" izgovorit će bez prisustva majke.

Vezani članci Suri Cruise Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Godinama su skrivali vezu zbog njezinog bivšeg supruga, a sada će se napokon vjenčati?

Radi se o 56-godišnjem glumcu Tomu Cruiseu i 51-godišnjoj glumici Nicole Kidman te njihovom sinu Connoru koji će se uskoro vjenčati s djevojkom Silvijom Zanchi. No, Nicole nije dobrodošla na ceremoniju.

Naime, Tom je već godinama zaluđen kontroverznom Scijentološkom crkvom, a sin Connor krenuo je njegovim stopama. Tako glumca sin obožava te mu baš nikada ne proturiječi, a njegovu buduću suprugu čak nazivaju "scijentološkom princezom".

A upravo je scijentologija razlog zašto se Nicole rastala od supruga i zašto neće biti na vjenčanju svog sina.

Nicole nikada nije podržavala ovu Crkvu, čime je narušila odnose ne samo s Tomom nego i s posvojenim sinom i kćeri Isabellom. Logično, i Scijentološka crkva ju smatra neprijateljem, odnosno kako oni to nazivaju "duhovno toksično osobom".

Slični scenarij bio je i s trećom Tomovom suprugom Katie Holmes koja je s njihovom kćerkicom Suri od bivšeg supruga navodno pobjegla usred noći kako bi ih spasila od utjecaja Scijentološke crkve.

Prva Tomova supruga Mimi Rogers navodno ga je uvukla u taj svijet u kojem ostale dvije nisu htjele živjeti. Nicole i Tom u braku su proveli ukupno 11 godina, a djecu su posvojili 1992. i 1995. godine. I Katie Holmes velika je neprijateljica Scijentološke crkve, a za kćerkicu Suri Tom navodno niti ne pita.

Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..."