Sin Toma Cruisea i Nicole Kidman, Connor, uskoro će se vjenčati s djevojkom Silvijom Zanchi.

Galerija


Sin bivšeg holivudskog para sudbonosno "da" izgovorit će bez prisustva majke.

Vezani članci Nemoguća misija 2 - 1 Zbog vjere je lobirao po Europi i napadao ljude s mentalnim problemima, a glumicu koja je radila s njim prestrašio je na setu Suri Cruise - 2 Nije vidio kćer godinama, no slao joj je pisma koja je majka cijelo vrijeme sakrivala od nje

Radi se o 56-godišnjem glumcu Tomu Cruiseu i 51-godišnjoj glumici Nicole Kidman te njihovom sinu Connoru koji će se uskoro vjenčati s djevojkom Silvijom Zanchi. No, Nicole nije dobrodošla na ceremoniju.

Naime, Tom je već godinama zaluđen kontroverznom Scijentološkom crkvom, a sin Connor krenuo je njegovim stopama. Tako glumca sin obožava te mu baš nikada ne proturiječi, a njegovu buduću suprugu čak nazivaju "scijentološkom princezom".

A upravo je scijentologija razlog zašto se Nicole rastala od supruga i zašto neće biti na vjenčanju svog sina.

Nicole nikada nije podržavala ovu Crkvu, čime je narušila odnose ne samo s Tomom nego i s posvojenim sinom i kćeri Isabellom. Logično, i Scijentološka crkva ju smatra neprijateljem, odnosno kako oni to nazivaju "duhovno toksično osobom".

Slični scenarij bio je i s trećom Tomovom suprugom Katie Holmes koja je s njihovom kćerkicom Suri od bivšeg supruga navodno pobjegla usred noći kako bi ih spasila od utjecaja Scijentološke crkve.

Prva Tomova supruga Mimi Rogers navodno ga je uvukla u taj svijet u kojem ostale dvije nisu htjele živjeti. Nicole i Tom u braku su proveli ukupno 11 godina, a djecu su posvojili 1992. i 1995. godine. I Katie Holmes velika je neprijateljica Scijentološke crkve, a za kćerkicu Suri Tom navodno niti ne pita.

Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..."