Žensko druženje

Prekrasna manekenka ne skida osmijeh s lica otkad je prekinula s ocem svoje preslatke kćerkice

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Irina Shayk (Foto: Instagram) Galerija

Irina Shayk svaki slobodni trenutak provodi s kćerkicom koju je dobila s Bradleyjem Cooperom.

Zanosna Ruskinja zna kako privući poglede.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Više ne žive skupa? Poslije preljubničke afere o kojoj su svi pričali, jedan od najljepših slavnih parova opet pred prekidom?

33-godišnja manekenka Irina Shayk prošetala je New Yorkom samo u košulji i motorističkim čizmama, ali i s velikim osmijehom na licu zbog preslatkog društva u kojem je bila.

Naime, smeđokosa ljepotica uživala je s kćerkicom Leom De Seine koja je tom prilikom prošetala u rozoj haljinici od tila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Podsjetimo, malena Lea rođena je u ožujku 2017. godine, a njezin tata je slavni glumac Bradley Cooper. Par je ipak prekinuo nakon 4 godine ljubavi, no sve su se kulturno dogovorili kada je u pitanju kćerkica pa je tako malena malo kod tate, malo kod mame.

Ipak, par se više ne može vidjeti zajedno, čak ni zbog roditeljskih obaveza, a već se dugo šuška kako se nisu rastali u dobrim odnosima.

Iako pravi razlog prekida znaju samo oni, pričalo se kako se par nikada nije dublje povezao te je imao različite vizije kako bi njihov žibot trebao izgledati. Također, Bradley je htio da njihova veza bude javnija, dok je ona htjela privatnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Uz to, tjednima se nagađalo o tome je li Bradley imao aferu s kolegicom Lady Gagom, a duo se svim silama trudio ostaviti takav dojam, što se ruskoj seks-bombi nije nimalo svidjelo, bez obzira što se sve na kraju pokazala samo kao dobra promocija njihovog zajedničkog filma "Zvijezda je rođena".

"Prekidali su nekoliko puta prije nego su definitivno prekinuli. Oboje su bili očajni zadnjih mjeseci i stalno su se svađali", otkrio je izbor blizak paru, a otkad je ponovno sama, ljepotica ne skida osmijeh s lica, ali ni Bradley koji najviše slobodnog vremena provodi s kćerkicom, baš kao i Irina. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene