Preboljela ga je

Trpjela je šuškanja da ju otac njezina djeteta vara, a nakon što su prekinuli, zablistala je novim sjajem

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +1 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Model Irina Shayk pokazala je duge vitke noge i zablistala kao nikad prije.

Model i manekenka Irina Shayk ove je godina doživjela velik osobni gubitak - prekinula je višegodišnju vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je dobila i kćerkicu Leu. Zanosna Irina mjesecima je trpjela govorkanja da ju Bradley vara s kolegicom Lady Gagom, a iako se ti tračevi nisu pokazali točnima - par je prekinuo. 

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Navodno je njihov odnos već duže vrijeme patio, a Irini je posebno smetalo što se Bradley ne želi oženiti njome niti nakon četiri godine veze. Prekid tog slavnog para izazvao je salvu reakcija, a tjednima se nagađalo što ili tko je odgovoran za raspad jednog od najljepših holivudskih parova. 

Iako ni četiri mjeseca kasnije ne znamo točan razlog raskida, čini se da je Irina nastavila sa životom i više ne plače za Bradleyjem. Ljepotica je nekoliko puta viđena u društvu misterioznih muškaraca, a sada je zablistala u izdanju koje je ostavilo bez daha. 

Zanosna crnka u New Yorku je viđena kako u suknji olovka-kroja s vrlo visokim prorezom na bedru odlazi s jedne zabave. Iako je padala kiša, Irina je za paparazze pozirala s osmijehom od uha do uha, a pružila im je i pogled na svoje prekrasne vitke noge. Prorez na suknji bio je toliko visok da joj je gotovo otkrio i gaćice. 

Predivna Ruskinja svojim izgledom poručuje da više nije obavijena tugom te ne žaluje za svojom propalom vezom, već se jako dobro osjeća u svojoj koži. Uživa u društvu svoje kćerkice Lee i obilazi lude partije, a sudeći po viđenom na fotkama - nikada nije bolje izgledala. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun night with my @falconeriofficial family store opening🍸💚

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Chris Martin (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) +3 Jennifer Lawrence i Cooked Maroney (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubila je niz slavnih faca, no pred oltar će ju odvesti samozatajni frajer za kojeg nitko nije čuo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene