Donijela odluku

Na odmoru su obline u prvom planu, ali ruska ljepotica trenutačno ne želi ni čuti za muškarce

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk odmara se na Ibizi s kćeri Leom Seinom, koju je dobila u vezi s Bradleyjem Cooperom.

Ruska manekenka Irina Shayk nakon prekida s Bradleyjem Cooperom najveću ali i jedinu utjehu pronašla je u njihovoj dvogodišnjoj kćeri Lei Seini, s kojom trenutačno ljetuje na Ibizi.

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Djevojke uživaju u morskim radostima, na plaži kao i na luksuznoj jahti kojom obilaze otok. Irina pritom ne skida pogled s malene Lee, no pritom pokazuje i svoju besprijekornu liniju u šarenim bikinijima koji ističu njezine obline.

Lijepa brineta navodno bi htjela upoznati novu ljubav, ali trenutačno je fokusirana na samu sebe i kćer.

"Fokusirana je na kćer i želi što više vremena provesti s njom. Voljela bi upoznati nekog novog muškarca koji će osvojiti njezino srce, ali to joj trenutačno nije prioritet. Izašla je iz dugogodišnje veze i treba joj vremena da se oporavi", izjavio je izvor blizak manekenki za E!News.

Irina i Bradley uspjeli su postići sporazumni dogovor o skrbništvu nad Leom, nakon što su prekinuli četverogodišnju vezu. Prije njega bila je s nogometašem Cristianom Ronaldom, dok je Bradley dvije godine bio s glumicom Suki Waterheouse.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +5 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Celebrity Otkriven razlog razvoda slavnog para nakon 7 mjeseci braka: "Srce mu je slomljeno, osjeća se kao idiot"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene