Ireland Baldwin pokazala je svu raskoš bujnih oblina na plaži u Malibuu.

Galerija


Za manekenkom Ireland Baldwin okretale su se glave na plaži u Malibuu, ponosno trčkarajući u badiću zanimljivog dizajna koji je naglasio njezinu bujnu figuru i obline.

Vezani članci Ireland Baldwin Što će reći slavni tata? Uz čašicu više zabavljala se i plesala na plaži, a badić joj je radio samo probleme Ireland Baldwin Proslavili su je roditelji, no ova ljepotica plijeni pažnju bujnim tijelom na koje rijetko tko ostaje ravnodušan

25-godišnja Ireland odlučila se rashladiti u moru dok Los Angeles pogađa toplinski val, a čini se kako je u svom naumu i uspjela. Na plaži je bila jedna od najprimjećenijih kupača, čemu su pridonijele i tetovaže kojima je ukrasila svoje tijelo.

Plaža joj je u posljednje vrijeme jedna od najdražih lokacija na kojoj ju se može vidjeti, i kamo se odlazi zabavljati u društvu prijatelja. Osim odlascima na more, Ireland vrijeme krati i objavljivanjem razgolićenih fotografija na društvenim mrežama, što se inače ne sviđa njezinom slavnom ocu i glumcu Alecu Baldwinu koji ju je zbog toga i javno kritizirao.

Tako je primjerice nakon što je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec ju je otvoreno pitao "Oprosti, što?" te pokupio brojne lajkove.

Nekoliko joj je puta poručio i "ne, jednostavno ne", no njezina želja za slavom očito je veća od bilo kojeg njegova komentara.

Ipak, Ireland je nekoliko puta u javnim istupima dala naslutiti kako ona i tata nisu toliko bliski, no uspijevaju funkcionirati. Također, ona živi u Los Angelesu, a on u New Yorku s drugom suprugom Hilarijom Thomas, s kojom ima još četvero djece.

Seve utišala glasine o razvodu, pa zablistala u ljetnom izdanju istaknuvši duge noge i dekolte