Ireland Baldwin posljednjih se tjedana uglavnom zabavlja na plaži s dečkom Coreyjem Harperom i prijateljima.

Galerija


Ireland Baldwin (24) ne prestaje iznenađivati svojim načinima zabave na plaži u Malibuu, na kojoj provodi dane s društvom. 

Vezani članci Ireland Baldwin - 9 Pohvalila se tetovažom na zanimljivom mjestu nakon što neko vrijeme nije objavljivala golišave fotografije: "Odličan pogled" Hilaria Baldwin Otkrila spol i ime bebe koju je predstavila samo pola godine nakon što je rodila peto dijete pa morala zabraniti komentare

Kći holivudskih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger ponovno je privukla pozornost javnosti. Ireland je tijekom vikenda uživala s dečkom Coreyjem Harperom i prijateljima. 

Ovog puta nije joj bilo dosta ispijati alkohol na plaži u Malibuu, nego je čašu ponijela i na surfanje, kao i njezino društvo. Ireland je kao i uvijek obukla oskudni bikini koji je puno više otkrivao nego skrivao, a iz gornjeg dijela manekenki su provirivale bradavice. 

Inače, nedavno se Baldwin našla na meti javnosti. Komentirali su kako se udebljala i više ne liči na model kakav je bila te su ju optužili da je jasno da uređuje fotografije koje objavljuje na Instagramu. Ipak, njezini obožavatelji istaknuli su da Ireland odlično izgleda sa svojim oblinama. 

Manekenku na Instagramu prati 602.000 ljudi, a ona je na toj društvenoj mreži objasnila da kvaliteta fotografije ovisi o osvjetljenju. Naime, Ireland je usporedila dvije fotografije sebe s plaže koje su uslikali paparazzi. 

Tko bi joj odolio! Poslužila mu ručak u dekoltiranoj haljini pa se za desert skinula i pokazala sve svoje obline