samo zabava i golotinja

Iz tijesnog grudnjaka provirivalo joj je baš sve, a bez čaše pića očito ne može ni dok surfa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ireland Baldwin posljednjih se tjedana uglavnom zabavlja na plaži s dečkom Coreyjem Harperom i prijateljima.

Ireland Baldwin (24) ne prestaje iznenađivati svojim načinima zabave na plaži u Malibuu, na kojoj provodi dane s društvom. 

Pogledaj i ovo showbuzz opet ljuti slavnog oca Jedno vrijeme je pauzirala s golišavim fotkama, no ovoga puta se skinula do kraja i ponosno pokazala bujnu figuru

Kći holivudskih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger ponovno je privukla pozornost javnosti. Ireland je tijekom vikenda uživala s dečkom Coreyjem Harperom i prijateljima. 

Ovog puta nije joj bilo dosta ispijati alkohol na plaži u Malibuu, nego je čašu ponijela i na surfanje, kao i njezino društvo. Ireland je kao i uvijek obukla oskudni bikini koji je puno više otkrivao nego skrivao, a iz gornjeg dijela manekenki su provirivale bradavice. 

Inače, nedavno se Baldwin našla na meti javnosti. Komentirali su kako se udebljala i više ne liči na model kakav je bila te su ju optužili da je jasno da uređuje fotografije koje objavljuje na Instagramu. Ipak, njezini obožavatelji istaknuli su da Ireland odlično izgleda sa svojim oblinama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yesterday’s paparazzi pics vs today’s... remember people! lighting is everything and the media always wants to make people look like shit if they can ♥️ so bored and tired of the body shaming. don’t we have enough going on in the world? how do people still have time to cut others down? also I have razor bumps for days, i don’t have 6 pack abs (i’m working on it thanks @chloe_t ) and I am as white as snow and i don’t give a fuuuuuuuuuuuck 🖕🏻let’s find better hobbies and encourage body positivity

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Manekenku na Instagramu prati 602.000 ljudi, a ona je na toj društvenoj mreži objasnila da kvaliteta fotografije ovisi o osvjetljenju. Naime, Ireland je usporedila dvije fotografije sebe s plaže koje su uslikali paparazzi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene